Gepost door: De Brackeleer | Geplaatst op:

Ieder jaar heb ik hetzelfde goede voornemen, ieder jaar denk ik dat er een betere versie van mezelf gaat wakker worden, naar de zon vliegen tijdens de voor mij afschuwelijke wintermaanden. Daar is nog nooit iets van in huis gekomen. Die betere versie van mezelf zal opnieuw voor volgend jaar zijn. De winter … Hoe kan je nu in godsnaam deze periode van het jaar leuk, mooi en aangenaam vinden? Velen pijnigen zich financieel om enkele dagen op hun ...

Gepost door: De Brackeleer | Geplaatst op:

We zijn opnieuw vertrokken voor een jaartje reizen … Ik mag mij gelukkig achten nog wekelijks op citytrip naar het UZ Leuven te kunnen, mogen gaan. Je leert er mee leven, reeds na enkele maanden merk je dat het deel uitmaakt van je bestaan. Er zijn natuurlijk leukere bestemmingen, maar het lot heeft er nu eenmaal zo over beslist. Hoe minder je er over nadenkt hoe beter je u er bij voelt.

Eens ingecheckt, wordt je doorverwezen naar een ...

Gepost door: Luizeman | Geplaatst op:

Ik slaap tegenwoordig niet zo goed, maar ik lig er niet wakker van. Ik droom dan ook zeer vaak mijn teksten tijdens deze slapeloze nachten. Hierdoor zijn deze veelal onoverzichtelijk en zonder onderschrift.

Churros, oliebollen of een tietenbar, het maakt allemaal niet zoveel uit, als het maar vettig is. De NMBS is niet aangepast aan de economie van vandaag. De Lijn, een politiek machtsmiddel dat onze dorpen tot lelijke parkings verbouwt ...

Bloggen

Een weblog of blog, is een persoonlijk dagboek op een website, dat regelmatig, soms meerdere malen per dag wordt bijgehouden. Meestaal gaat het om teksten die chronologische volgorde verschijnen. De auteur, ook blogger genoemd biedt in feite een logboek van informatie die hij zijn publiek wil meedelen.

Stacks Image 477


© 2018 Danny De Brackeleer I Contact