Kankerreizen & Citytrips UZ Leuven

Gepost door: De Brackeleer | Geplaatst op:

We zijn opnieuw vertrokken voor een jaartje reizen … Ik mag mij gelukkig achten nog wekelijks op citytrip naar het UZ Leuven te kunnen, mogen gaan. Je leert er mee leven, reeds na enkele maanden merk je dat het deel uitmaakt van je bestaan. Er zijn natuurlijk leukere bestemmingen, maar het lot heeft er nu eenmaal zo over beslist. Hoe minder je er over nadenkt hoe beter je u er bij voelt.

Eens ingecheckt, wordt je doorverwezen naar een kamer, of vaak, aangezien het maar om een simpele citytrip gaat, naar een zaal met zetels. Geen discussie mogelijk, de zetels zijn genummerd. Neen, geen ontvangst met een glaasje cava … Je hebt er wel recht op een gratis bloedafname. Daarna kan je rustig genieten in je bed of zetel., een krant of een boek lezen. Ik waan me af en toe op mijn ligbed aan het zwembad in Tenerife.

Je verblijft er niet onder de vorm een all-inclusive formule, al lijkt het er toch een beetje op. Er is gratis koffie en thee, en je hebt er recht op een broodjesmaaltijd.

Je ontmoet er veelal dezelfde mensen, je lotgenoten. Niemand onder hen klaagt, iedereen blijkt er zich goed bij te voelen om wekelijks dezelfde citytrip te moeten, mogen maken.

Na goedkeuring van je bloedwaarden, besteld men uw cocktail. Neen, je moet er niet op rekenen dat je deze na enkele minuten krijgt. Meestal moet je 2 uur wachten, het is dan ook geen doodgewone cocktail. Maar eens opgediend, krijg je tijd genoeg om hem naar binnen te laten lopen (in mijn geval 1 uur). Daarna gaat alles zeer vlug, uitschrijven hoef je niet te doen, je kan beschikken tot je volgende citytrip. Reserveren hoef je ook niet doen … Alles is gepland.

Bloggen

Een weblog of blog, is een persoonlijk dagboek op een website, dat regelmatig, soms meerdere malen per dag wordt bijgehouden. Meestaal gaat het om teksten die chronologische volgorde verschijnen. De auteur, ook blogger genoemd biedt in feite een logboek van informatie die hij zijn publiek wil meedelen.

Stacks Image 477


© 2018 Danny De Brackeleer I Contact