Zonder onderschrift

Gepost door: Luizeman | Geplaatst op:

Ik slaap tegenwoordig niet zo goed, maar ik lig er niet wakker van. Ik droom dan ook zeer vaak mijn teksten tijdens deze slapeloze nachten. Hierdoor zijn deze veelal onoverzichtelijk en zonder onderschrift.

Churros, oliebollen of een tietenbar, het maakt allemaal niet zoveel uit, als het maar vettig is. De NMBS is niet aangepast aan de economie van vandaag. De Lijn, een politiek machtsmiddel dat onze dorpen tot lelijke parkings verbouwt en zijn chauffeurs zo opjaagt dat ze niet meer normaal kunnen rijden. De Post, die de overstap naar deze eeuw volledig mist. De MIVB die in Brussel al lang de strijd verloren heeft, koning auto is de winnaar.

Albert, schreef nooit over zijn slapeloze nachten, en toch weet zowat iedereen waaraan hij zich waagde. Niet slim van hem, kijk maar wat een Boel hij ervan gemaakt heeft. Hij had beter de schaapjes geteld.

Allemaal gedroomd in een echt Vlaams café, met een stevige pint en een wat uitgebluste vrouw met een pluim op haar hoofd. De gepluimden der aarde ...

Schetenhumor zult u het alvast niet vinden mijn slapeloze tekst, maar schrijven wat je wakker droomt stemt tot nadenken. En, vandaag draag ik geen schoenen, want ik zou er toch de hele dag naast lopen ...

Bloggen

Een weblog of blog, is een persoonlijk dagboek op een website, dat regelmatig, soms meerdere malen per dag wordt bijgehouden. Meestaal gaat het om teksten die chronologische volgorde verschijnen. De auteur, ook blogger genoemd biedt in feite een logboek van informatie die hij zijn publiek wil meedelen.

Stacks Image 477


© 2018 Danny De Brackeleer I Contact