Categorie: Apple

Gepost door: De Brackeleer | Geplaatst op: | Categorie:

Apple laat er nog niets officieel over los, maar alles wijst erop dat het werkt aan concurent voor Netflix. Met deze streamingdienst zou Apple allerlei exclusieve content willen aanbieden., zoals eigen series, films en shows. Hoe deze dienst eruit gaat zien is nog het grootste vraagteken. CNBC meldt dat Apple dit allemaal gratis wil aanbieden aan iedereen met een iPhone, iPad of Apple TV. De dienst zou verschijnen in de reeds bestaande TV-app. ...

Gepost door: De Brackeleer | Geplaatst op: | Categorie:

Apple Pencil-alternatief eindelijk voor iedereen te koop. In maart van dit jaar gaf Apple een keynote speciaal gericht op het onderwijs. Hierbij werd de iPad 2018 onthuld. De goedkoopste iPad ooit, en het eerste niet pro-model dat de Apple Pencil ondersteunt. Tijdens de keynote werd ook een alternatief voor de Apple Pencil gepresenteerd, de goedkopere Logitech Crayon.

Velen waren onmiddellijk geïnteresseerd in de crayon. Helaas was het digitale ...

Bloggen

Een weblog of blog, is een persoonlijk dagboek op een website, dat regelmatig, soms meerdere malen per dag wordt bijgehouden. Meestaal gaat het om teksten die chronologische volgorde verschijnen. De auteur, ook blogger genoemd biedt in feite een logboek van informatie die hij zijn publiek wil meedelen.

Categorie├źn


© 2018 Danny De Brackeleer I Contact