Hoe lang nog?

Gepost door: De Brackeleer | Geplaatst op: | Categorie:

Vorige woensdag 21 november heb ik mijn wekelijkse dosis chemo niet gekregen omdat mijn bloedwaarden niet goed waren (te weinig witte bloedcellen voor de toediening). Alles wat zou volgen, scan, onderhoud met de professor en biopsie in het kader van de studie waaraan ik deelneem werd met een week uitgesteld. Tijdens een gesprek met een verantwoordelijke van de studie werd me gezegd dat, ongeacht het resultaat van de scan, de biopsie toch zou worden uitgevoerd. Ik vroeg me af wat hier achter zat, of wat men al wist wat ik nog niet wist?

Donderdag, 22 november, ontvang ik een mailtje, waarin men mij laat weten dat er een verslag was toegevoegd aan mijn medisch dossier (UZ Leuven). Aangezien ik online toegang heb tot mijn medisch dossier, ga ik toch maar eens kijken. Er was inderdaad een verslag toegevoegd tengevolge een RX Thorax op 15 november. In het verslag lees ik het volgende "Toename van een nodulaire verdichting centraal in het rechter onderveld: vermoedelijk volumetoename van een metastase dd klein infiltraat."

Door de samenloop van deze, zit ik hier nu al twee dagen te piekeren, en zit ik met veel vragen. Wat staat me nog te wachten? Hoe lang nog? Wanneer wat?

Bedankt Maggie (De Block), omdat ik binnenkort waarschijnlijk, door u perssonlijke koppigheid, zal moeten beroep doen op mijn laatste sprankeltje hoop (medicinale wietolie THC - CBD), en deze hierdoor op een illegale wijze zal moeten aanschaffen en gebruiken. Maar mijn problemen zullen u een zorg wezen ...

Ik zal in afwachting van wat komen gaat maar dagelijks genieten van alles wat nog mogelijk is, en het piekeren even stopzetten. Alleen vandaag ...

"Les Jardines", ik kom zeker nog minstens éénmaal langs ... Dan toch nog één zekerheid!

Jardines de Nivaria

Bloggen

Een weblog of blog, is een persoonlijk dagboek op een website, dat regelmatig, soms meerdere malen per dag wordt bijgehouden. Meestaal gaat het om teksten die chronologische volgorde verschijnen. De auteur, ook blogger genoemd biedt in feite een logboek van informatie die hij zijn publiek wil meedelen.

Categorieën


© 2018 Danny De Brackeleer I Contact