Logitech Crayon het Apple Pencil alternatief

Gepost door: De Brackeleer | Geplaatst op:

Apple Pencil-alternatief eindelijk voor iedereen te koop. In maart van dit jaar gaf Apple een keynote speciaal gericht op het onderwijs. Hierbij werd de iPad 2018 onthuld. De goedkoopste iPad ooit, en het eerste niet pro-model dat de Apple Pencil ondersteunt. Tijdens de keynote werd ook een alternatief voor de Apple Pencil gepresenteerd, de goedkopere Logitech Crayon.

Velen waren onmiddellijk geïnteresseerd in de crayon. Helaas was het digitale potlood aanvankelijk alleen te koop voor onderwijsinstellingen in de VS, tegen een aantrekkelijke prijs. Vanaf nu kan iedereen hem kopen. De gewone consument betaalt dan wel de normale prijs 69,99 €. Maar dit is nog altijd 30% goedkoper dan de 99,00 € die je voor een Apple Pencil moet neertellen.

De Crayon heeft voor een groot deel dezelfde functies als de Apple Pencil en werkt eveneens met dezelfde apps. Wat een beetje ontbreekt is de drukgevoeligheid. Bovendien is de Crayon er exclusief voor de iPad 2018 en werkt hij op geen enkele andere iPad.

De Crayon is te koop op de website van Apple en Logitech. Binnenkort zal hij eveneens te koop zijn in andere winkels.

Bloggen

Een weblog of blog, is een persoonlijk dagboek op een website, dat regelmatig, soms meerdere malen per dag wordt bijgehouden. Meestaal gaat het om teksten die chronologische volgorde verschijnen. De auteur, ook blogger genoemd biedt in feite een logboek van informatie die hij zijn publiek wil meedelen.


Mijnheer Luizeman

Stacks Image 352

De ongezouten, niet gestructureerde, verwarde schrijfsels, veelal zonder inhoud maar vol waarheden van Mijnheer Luizeman.


© 2018 Danny De Brackeleer I Contact