Positieve evaluatie

Gepost door: De Brackeleer | Geplaatst op: | Categorie:

Gisteren 29 november, een dagje UZ Leuven gedaan. Evaluatie na acht weken behandeling in het kader van de studie waaraan ik deelneem. De voorbije week was niet al te schitterend, bronchitis gehad, zenuwachtig, medische verslagen gaan lezen in mijn dossier en waarschijnlijk slecht geïnterpreteerd (misschien moet ik stoppen met die verslagen te gaan lezen), kortom een week om vlug te vergeten.

Bij de voorbereiding voor de CT-scan liep het al even mis. Ik ben namelijk allergisch aan de contrastmiddelen die men normaal gebruikt bij het maken van een CT-scan. Men zou me nu eerst een product toedienen om deze allergie te omzeilen. Geen probleem, tot de radiologen lieten weten mij toch geen contrastproduct te willen toedienen gezien mijn allergie. Enkele telefoontjes tussen de dokter op de dagzaal DIO (digestieve oncologie), en de radiologen, resultaat geen contrastmiddel.

Na de CT-scan was het wachten tot 16:00 uur om het resultaat te kennen. Het was tenslotte 18:15 toen we bij dokter werden ontvangen voor het resultaat te kennen.

We kregen onmiddellijk te horen dat er positief nieuws was! Oef, de onrust viel zo van mij af. Er was namelijk geen toename in volume of hoeveelheid van de metastasen (uitzaaiingen of metastasen zijn in de oncologie kwaadaardige gezwellen die op een andere plaats optreden dan de oorspronkelijke plaats van het eerste (primaire) gezwel). We kregen eveneens te horen dat (eindelijk) alles stabiel en onder controle was.

Gezien de positieve evaluatie kan ik verder deelnemen aan de studie (GamaMabs).

Volgende maandag 03 december eerst nog een biopsie (punctie), en donderdag 06 december zijn we vertrokken voor het vervolg van de behandeling. Maar ik ga nu eerst nog even genieten van een rustig weekend.

Bloggen

Een weblog of blog, is een persoonlijk dagboek op een website, dat regelmatig, soms meerdere malen per dag wordt bijgehouden. Meestaal gaat het om teksten die chronologische volgorde verschijnen. De auteur, ook blogger genoemd biedt in feite een logboek van informatie die hij zijn publiek wil meedelen.

Categorie├źn


© 2018 Danny De Brackeleer I Contact