D. De Brackeleer

Image
Ontwerp en opvolging responsieve websites
Ontwerp en opvolging tekst + afbeeldingen sociale media

reMarkable / Paper Tablet

Lezen

Lezen bevorderd de optimaal het goed functioneren van onze hersenen, en reMarkable is het ultieme leesapparaat. Het papierachtige scherm biedt een superieure leeservaring. Schrijf en annoteer onmiddellijk op het scherm zoals u op een wit blad papier gewoon bent, en laat uw ogen genieten van de pagina's met comfort. Verstuur documenten, PDF's, leesboeken en e-boeken meteen draadloos.

Schrijven

reMarkable is niet alleen een notitieboek voor handschrift, maar een notitie systeem. Organiseer meerdere notebooks. Maak vrijwel een onbeperkt aantal pagina’s per onderwerp. U kunt ook uw favoriete sjabloon kiezen, of het nu vierkanten, lijnen of stippen is.

Schetsen

Schetsen is een geweldige manier om je ideeën vast te leggen, schetsen op de reMarkable voelt dan ook geweldig aan. De combinatie van digitale inkt en het weergaveoppervlak geeft u het gevoel dichter bij inkt op papier te zijn dan enig ander digitaal product. Schets met een verscheidenheid aan borstels en een brede waaier aan tools die u toelaat uw werk steeds aan te passen, zoals ongedaan maken, wissen en zoomen en veel meer.